Hrozienkové srdiečka pre diabetikov

Bio obchod > Recepty > Koláče, torty, dezerty > Hrozienkové srdiečka pre diabetikov


Hrozienkové srdiečka pre diabetikov

O recepte...


počet porcií 6
čas prípravy 45 min
čas varenia, pečenia 15 min
jedlo na: desiata, olovrant, iná príležitosť

Recept


Čo potrebujeme:

  • 50g celozrnnej múky Ravita
  • 160g hrozienok Jumbo Ravita
  • 140g vlašských orechov
  • 100ml citrónovej šťavy
  • 2 polievkové lyžice medu
  • 1 bielko
  • mandle blanžirované Ravita

Postup prípravy:

Hrozienka opláchnite teplou vodou a najemno pomelieme spoločne s orechmi. Pridajte múku, citrónovú šťavu a med a vypracujte cesto. V mikroténovom vrecku ho nechajte do druhého dňa v chlade postáť.


Na druhý deň z cesta vyvaľkajte plát hrubý asi pol centimetra a vykrajujte z neho srdiečka. Ukladáme ich na vymastený a posypaný plech, potrieme bielkom a ozdobíme polovičkou mandlí.


Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C zhruba 15 minút. Z plechu uvoľňujeme za tepla.


Zdroj: Ravita s.r.o.
Pridal používateľ dňa . Recept zaujal 2050 ľudí.

Hodnotenie

Tento recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor na tento recept ako prvý!

Pridať hodnotenie

Felicia Cestoviny BIO ryžové Fusilli 250g

Bezlepkové talianske ryžové BIO cestoviny...

1.90  1.40 €
Felicia Cestoviny BIO kukurično-ryžové Fusilli 500g

Bezlepkové talianske BIO cestoviny kukurično - ryžové...

2.70  2.20 €
Felicia Špagety BIO kukurično-ryžové 500g

Bezlepkové talianske BIO špagety kukurično - ryžové...

2.70  2.20 €


KOMPLETNÁ PONUKA TOVARU


Naspäť Verzia pre tlač