Kniha prináša prehľad vedecky potvrdených účinkov najznámejších zelených potravín: mladej pšenice, mladého jačmeňa, alfalfy, spiruliny, chlorely, morských rias ako aj vybraných druhov zeleniny. Dozviete sa v nej aj to, ako zelené potraviny užívať pri konkrétnych zdravotných problémoch, ako sa pestuje a spracováva, ako sa vyznať v ponuke potravinových doplnkov a množstvo ďalších zaujímavých informácií.
Skladom u dodávatela
Do 48 hodín
Poštovné grátis od 50 €
Blue Step
Kniha prináša prehľad vedecky potvrdených účinkov najznámejších zelených potravín: mladej pšenice, mladého jačmeňa, alfalfy, spiruliny, chlorely, morských rias ako aj vybraných druhov zeleniny. Dozviete sa v nej aj to, ako zelené potraviny užívať pri konkrétnych zdravotných problémoch, ako sa pestuje a spracováva, ako sa vyznať v ponuke potravinových doplnkov a množstvo ďalších zaujímavých informácií.
Zelené potraviny respektíve výhonky obilnín, strukovín a jednobunkové riasy predstavujú revolúciu v starostlivosti o zdravie. Obsahujú totiž nielen rastlinné farbivo chlorofyl, ktorý má unikátne regeneračné, protizápalové, hojivé a dezodoračné účinky, ale aj väčšinu potrebných vitamínov a minerálov, esenciálne aminokyseliny, aktívne enzýmy a ďalšie živiny v ideálnych vzájomných pomeroch. Vďaka tomu sa vyznačujú úplne unikátnymi účinkami na ľudské zdravie.
Kniha ,Zelené potraviny - keď jedlo je naším liekom‘ prináša obsiahly, ale zrozumiteľný prehľad vedecky potvrdených účinkov najznámejších zelených potravín: mladej pšenice, mladého jačmeňa, alfalfy, spiruliny, chlorely, morských rias ako aj vybraných druhov zeleniny. Dozviete sa v nej aj to, ako zelené potraviny užívať pri konkrétnych zdravotných problémoch, ako sa pestuje a spracováva, ako sa vyznať v ponuke potravinových doplnkov a množstvo ďalších zaujímavých informácií.
Z obsahu:
· MLADÁ PŠENICA
· MLADÝ JEČMEN
· ALFAFA
· CHLORELA
· SPIRULINA
· MORSKÉ RIASY
· ZELENINA
Značka: Nástroje zdravia
EAN:9788025445907
Zdieľať informácie o produkte:
Odporúčame sa pozrieť aj na príbuzný tovar zo sekcie Odborná literatúra