Hrozienkové srdiečka pre diabetikov

Bio obchod > Recepty > Koláče, torty, dezerty > Hrozienkové srdiečka pre diabetikov


Hrozienkové srdiečka pre diabetikov

O recepte...


počet porcií 6
čas prípravy 45 min
čas varenia, pečenia 15 min
jedlo na: desiata, olovrant, iná príležitosť

Recept


Čo potrebujeme:

  • 50g celozrnnej múky Ravita
  • 160g hrozienok Jumbo Ravita
  • 140g vlašských orechov
  • 100ml citrónovej šťavy
  • 2 polievkové lyžice medu
  • 1 bielko
  • mandle blanžirované Ravita

Postup prípravy:

Hrozienka opláchnite teplou vodou a najemno pomelieme spoločne s orechmi. Pridajte múku, citrónovú šťavu a med a vypracujte cesto. V mikroténovom vrecku ho nechajte do druhého dňa v chlade postáť.


Na druhý deň z cesta vyvaľkajte plát hrubý asi pol centimetra a vykrajujte z neho srdiečka. Ukladáme ich na vymastený a posypaný plech, potrieme bielkom a ozdobíme polovičkou mandlí.


Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C zhruba 15 minút. Z plechu uvoľňujeme za tepla.


Zdroj: Ravita s.r.o.
Pridal používateľ dňa . Recept zaujal 2208 ľudí.

Hodnotenie

Tento recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor na tento recept ako prvý!

Pridať hodnotenie

Nebol nájdený žiadny tovar.
Napíšte nám na obchod@biocesta.sk a my sa pokúsime uvedený tovar zabezpečiť. Ďakujeme!


KOMPLETNÁ PONUKA TOVARU


Naspäť Verzia pre tlač