Základna Raw Vegan majonéza

Recept na jedlo Základna Raw Vegan majonéza od <> zo dňa . Recept zaujal 11 101 ľudí.

Základna Raw Vegan majonéza

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • neznámy počet porcií

Potrebujeme

  • 1 šálka organické raw kešu namočené po dobu 2 hodín
  • 1 lyžica extra panenský olivový olej
  • 1/4 šálky surového karfiolu
  • 1/2 šálky filtrovanej vody
  • 3 lyžice citrónovej šťavy alebo viac podľa chuti
  • 1 lyžička horčice
  • 1 lyžička agave nektáru alebo 1 mäkká sušena datľa
  • 1 lyžička jablčného octu
  • štipka himalajskej soli alebo viac podľa chuti
  • Čerstvá petržlenová vňať (nemusí byť no dodá sviežu vôňu i chuť)

Postup prípravy

1)  Dajte kešu a karfiol do vysokorýchlostného mixéru a pridajte vodu(pri menej vykonnom mixery pridajte viac vody), a mixujte kým sú suroviny dobre premiešané.Pridajte olej a zvyšné ingrediencie a vymixujte do hladka.

Teraz môžete základnú majonézu dochutiť petržlenovou vňaťou,rozlisovaným cesnakom, kajanským korením či čili papričkami.



Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!