Dusené hovädzie

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 4 porcií

Potrebujeme

  • 500g zadného hovädzieho
  • 1 cibuľa /šalotka/
  • 1 polievková lyžica horčice
  • 1 polievková lyžica kečupu
  • mleté čierne korenie
  • olej
  • soľ

Postup prípravy

1)  Mäso umyjeme, nakrájame na drobné kocky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. V kastróli rozohrejeme olej a orestujeme cibuľu, pridáme mäso a premiešavame.




2)  Keď je mäso zhnednuté, pridáme lyžicu horčice, soľ a mleté čierne korenie.




3)  Premiešavame a podlejeme vodou. Privedieme do varu a znížime stupne. Zakryté dusíme.




4)  Po hodine by mohlo byť mäso mäkké, tak pridáme lyžicu kečupu a podľa potreby prilejeme vodu. Privedieme do varu. Varíme dovtedy, kým šťava nemá potrebnú hustotu. Podávame s cestovinou, ryžou, zemiakmi,knedľou.




Recept je vhodný pre paleo stravovanie


Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!

Na poskytovanie služieb využívame cookies. Prechádzaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií