Morčacie mäso na čínsky spôsob

Recept na jedlo Morčacie mäso na čínsky spôsob od <> zo dňa . Recept zaujal 2 661 ľudí.

Morčacie mäso na čínsky spôsob

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 3 porcií

Potrebujeme

  • 300-500g morčacích pŕs
  • 1 cibuľa
  • zeler
  • 3-4 šampióny
  • zelené fazuľky
  • sladká chilli omáčka
  • sôjová omáčka
  • korenie Jemná čína od Kotányi

Postup prípravy

1)  Morčacie mäso nakrájame na jemné plátky. Zeler nakrájame na tenké hranolčeky. Cibuľu nakrájame na plátky. Môžeme pridať akúkoľvek ďalšiu zeleninu podľa chuti - pór, mrkvu a pod.




2)  Na panvici so štipkou oleja orestujeme postupne plátky cibule, zeler, huby, fazuľky. Pridáme mäso a prudko restujeme asi 5 minút. Stále miešame a mäsko otáčame, aby neprihorelo a aby sa zavrelo zo všetkých strán.




3)  Pridáme vodu, aby bol dostatok šťavy. Pridáme chilli omáčku, korenie na čínu a ďalšie korenie a soľ podľa chuti. Necháme prevariť.




4)  Pridáme sójovú omáčku a opäť necháme prevariť.




5)  Podávame s ryžou alebo chlebom.

Rýchle a chutné jedlo, deti ho milujú.


Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!