Talianska polievka s údeným tofu

Recept na jedlo Talianska polievka s údeným tofu od <> zo dňa . Recept zaujal 9 455 ľudí.

Talianska polievka s údeným tofu

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 4 porcií

Potrebujeme

  • 200 g údeného tofu
  • 80 g paradajkového pretlaku
  • celozrnná múka
  • olej
  • cukor
  • uvarená cestovina alebo obilné vločky (ovsené, ražné, pšeničné a pod.)
  • soľ
  • estragón

Postup prípravy

1)  Z múky a oleja urobíme svetlú zápražku, pridáme paradajkový pretlak a trochu cukru. Zalejeme vodou, necháme zovrieť.

V inej nádobe uvaríme v dostatočnom množstve osolenej vody cestoviny podľa vlastného výberu (vhodnejšie sú drobné tvary) a spolu s kockami údeného tofu vložíme do polievky.

Ak treba, dochutíme ju soľou, cukrom a necháme prejsť varom. Do vychladnutej polievky môžeme nakrájať surové paradajky.



Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!