Talianska polievka s údeným tofu

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 4 porcií

Potrebujeme

  • 200 g údeného tofu
  • 80 g paradajkového pretlaku
  • celozrnná múka
  • olej
  • cukor
  • uvarená cestovina alebo obilné vločky (ovsené, ražné, pšeničné a pod.)
  • soľ
  • estragón

Postup prípravy

1)  Z múky a oleja urobíme svetlú zápražku, pridáme paradajkový pretlak a trochu cukru. Zalejeme vodou, necháme zovrieť.

V inej nádobe uvaríme v dostatočnom množstve osolenej vody cestoviny podľa vlastného výberu (vhodnejšie sú drobné tvary) a spolu s kockami údeného tofu vložíme do polievky.

Ak treba, dochutíme ju soľou, cukrom a necháme prejsť varom. Do vychladnutej polievky môžeme nakrájať surové paradajky.



Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!

Na poskytovanie služieb využívame cookies. Prechádzaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií