Hydinové lasagne

Recept na jedlo Hydinové lasagne od <> zo dňa . Recept zaujal 8 372 ľudí.

Hydinové lasagne

O recepte

  • stredne náročná príprava
  • 4 porcií

Potrebujeme

  • 8 plátkov lasagní
  • 300g mletého hydinového mäsa
  • paradajkové pyré
  • 1 cibuľa
  • 80g mozzarelly
  • kečup
  • mletá sladká červená paprika
  • mleté čierne korenie
  • 50g ementálu
  • 30g eidamu
  • olej
  • soľ
  • petržlen

Postup prípravy

1)  Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme najemno pomleté hydinové mäso, osolíme ho, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme mletou sladkou červenou paprikou a spolu opečieme.


Ochutíme kečupom, pridáme paradajkové pyré, premiešame a pod pokrievkou udusíme domäkka. Odstavíme z ohňa a do mäsa prisypeme najemno postrúhaný eidam.


Plátky lasagní pripravíme podľa návodu. Na dno vymastenej zapekacej misy dáme plátok cesta a potrieme ho mäsovou plnkou. Takto postupujeme až do naplnenia misy a skončíme cestom.


Ementál nahrubo postrúhame, zmiešame s kúskami pokrájanej mozarelly a vrchné cesto posypeme syrom. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Posypeme lístkami petržlenovej vňate a podávame so šalátom.



Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!