Bravčové plátky na horčici

Recept na jedlo Bravčové plátky na horčici od <> zo dňa . Recept zaujal 2 014 ľudí.

Bravčové plátky na horčici

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 5 porcií

Potrebujeme

  • 5 tenších plátkov bravčového karé bez kosti,
  • 4-5 zemiakov
  • horčica
  • čierne korenie
  • drvená rasca
  • olej
  • soľ

Postup prípravy

1)  Zemiaky očistíme a nakrájame na mesiačiky. Bravčové mäso umyjeme, naklepeme a posolíme.


Do misy/pekáča dáme zemiaky, ktoré premiešame s olejom (rastlinným alebo olivovým) a rascou. Na zemiaky poukladáme naklepané mäso. Následne mäso dobre potrieme horčicou a okoreníme podľa chuti.


Pečieme 90 minút v rúre na 180 °C prikryté alobalom a potom ešte 20 minút bez alobalu.



Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!