Hrozienkové srdiečka pre diabetikov

Zdroj: Ravita s.r.o.
Recept na jedlo Hrozienkové srdiečka pre diabetikov od <> zo dňa . Recept zaujal 6 420 ľudí.

Hrozienkové srdiečka pre diabetikov

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 6 porcií

Potrebujeme

  • 50g celozrnnej múky Ravita
  • 160g hrozienok Jumbo Ravita
  • 140g vlašských orechov
  • 100ml citrónovej šťavy
  • 2 polievkové lyžice medu
  • 1 bielko
  • mandle blanžirované Ravita

Postup prípravy

1)  Hrozienka opláchneme teplou vodou a najemno pomelieme spoločne s orechmi.


Pridáme múku, citrónovú šťavu a med a vypracujeme cesto. V mikroténovom vrecku ho necháme do druhého dňa v chlade postáť.


Na druhý deň z cesta vyvaľkáme plát hrubý asi pol centimetra a vykrajujeme z neho srdiečka. Ukladáme ich na vymastený a posypaný plech, potrieme bielkom a ozdobíme polovičkou mandlí.


Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C zhruba 15 minút. Z plechu uvoľňujeme za tepla.



Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!