Tilapia na masle
Recept na jedlo Tilapia na masle od <elka> zo dňa . Recept zaujal 33 245 ľudí.
O recepte
- jednoduchá príprava
- 4 porcií
Potrebujeme
- 3-4 filety Tilapie
- bazalka, korenie na ryby
- maslo
- štipka soli
- 2-3 dcl mlieka (nie je povinné)
Postup prípravy
1) Filety umyjeme, položíme do misky, a môžeme ich poliať mliekom a nechať aspoň 15 minút odpočívať.
Filety vyberieme z misky, osušíme kuchynskou utierkou a položíme do janského skla alebo na pekáč. Potom ich posolíme, okoreníme podľa chuti (bazalka, korenie na ryby) a na vrch pridáme plátky masla.
Pečieme v predhriatej rúre na 170°C po dobu 20 minút zakryté alobalom. Potom alobal odstránime a ešte pečieme 5-10 minút. Podávame s varenými zemiakmi.
Po ukončení pečenia rybu vyberieme z rúry a prikryjeme alobalom, aby sa nám nevysušila!
Páči sa vám tento recept? Podporte nás!
Hodnotenie
K tomuto receptu sa doteraz vyjadril 1 návštevník. Priemerná známka 5 z 5.