Tilapia na masle

Recept na jedlo Tilapia na masle od <> zo dňa . Recept zaujal 33 245 ľudí.

Tilapia na masle

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 4 porcií

Potrebujeme

  • 3-4 filety Tilapie
  • bazalka, korenie na ryby
  • maslo
  • štipka soli
  • 2-3 dcl mlieka (nie je povinné)

Postup prípravy

1)  Filety umyjeme, položíme do misky, a môžeme ich poliať mliekom a nechať aspoň 15 minút odpočívať.


Filety vyberieme z misky, osušíme kuchynskou utierkou a položíme do janského skla alebo na pekáč. Potom ich posolíme, okoreníme podľa chuti (bazalka, korenie na ryby) a na vrch pridáme plátky masla.


Pečieme v predhriatej rúre na 170°C po dobu 20 minút zakryté alobalom. Potom alobal odstránime a ešte pečieme 5-10 minút. Podávame s varenými zemiakmi.


Po ukončení pečenia rybu vyberieme z rúry a prikryjeme alobalom, aby sa nám nevysušila!


Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

K tomuto receptu sa doteraz vyjadril 1 návštevník. Priemerná známka 5 z 5.

produktuproduktuproduktuproduktuproduktu
Mňamka
Anonym, 07.10.2023