Tofu so špaldovými rezancami a šošovicou
Recept na jedlo Tofu so špaldovými rezancami a šošovicou od <ewzen> zo dňa . Recept zaujal 14 418 ľudí.
O recepte
- jednoduchá príprava
- 4 porcií
Potrebujeme
- 400 g bieleho alebo lahôdkového tofu
- 200 g špaldových celozrnných cestovín (rezancov) - Biomila
- 1 väčšia konzerva Mexicana od Bonduelle (fazuľa + kukurica)
- 200 g sušenej červenej šošovice
- 2 paradajky
- soľ
- kurkuma
- olivový olej
- čierne mleté korenie
Postup prípravy
1) Červenú šošovicu a cestoviny spolu varíme v osolenej vode asi 6 minút.
Pokrájame si paradajky a tofu na malé kúsky. Na olivovom oleji si paradajky a tofu na panvici trochu opražíme kým paradajky nepustia šťavu a nezmäknú, pridávame ingrediencie ako soľ, korenie a kurkumu podľa chuti, neskôr pridáme konzervu bonduelle mexicana.
Cestoviny so šošovicou scedíme, polejeme studenou vodu, aby sa nelepili a pokvapkáme olivovým olejom a okoreníme. Môžeme podávať. Dobrú chuť.
Páči sa vám tento recept? Podporte nás!
Hodnotenie
Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!