Tofu so špaldovými rezancami a šošovicou

Recept na jedlo Tofu so špaldovými rezancami a šošovicou od <> zo dňa . Recept zaujal 14 418 ľudí.

Tofu so špaldovými rezancami a šošovicou

O recepte

  • jednoduchá príprava
  • 4 porcií

Potrebujeme

  • 400 g bieleho alebo lahôdkového tofu
  • 200 g špaldových celozrnných cestovín (rezancov) - Biomila
  • 1 väčšia konzerva Mexicana od Bonduelle (fazuľa + kukurica)
  • 200 g sušenej červenej šošovice
  • 2 paradajky
  • soľ
  • kurkuma
  • olivový olej
  • čierne mleté korenie

Postup prípravy

1)  Červenú šošovicu a cestoviny spolu varíme v osolenej vode asi 6 minút.


Pokrájame si paradajky a tofu na malé kúsky. Na olivovom oleji si paradajky a tofu na panvici trochu opražíme kým paradajky nepustia šťavu a nezmäknú, pridávame ingrediencie ako soľ, korenie a kurkumu podľa chuti, neskôr pridáme konzervu bonduelle mexicana.


Cestoviny so šošovicou scedíme, polejeme studenou vodu, aby sa nelepili a pokvapkáme olivovým olejom a okoreníme. Môžeme podávať. Dobrú chuť.



Páči sa vám tento recept? Podporte nás!


Hodnotenie

Recept zatiaľ nebol hodnotený. Povedzte svoj názor ako prvý!